Het uitgesproken woord....

Het uitgesproken woord…Maya21 december 2012 is de laatste dag van de 13e baktun uit de Mayakalender (13.0.0.0.0 4 Ahau 3 Kankin). Volgens Maya berekeningen, die astronomisch nog steeds accuraat zijn, komt het zonnestelsel op één lijn te staan met Hunab K'u, het centrum van de Melkweg.

De Nautilus schelp werd als voorbeeld gebruikt in de maya berekeningen omdat deze opdezelfde wijze groeit dan de aarde doet.

De Aarde en de zon staan dan op één lijn met elkaar in het hart van de melkweg. Volgens verschillende theorieën[bron?] kan dan een omkering van het aardmagnetisch veld gebeuren. Pas na drie dagen, waarin de aarde in een 'schemerwereld' bevindt, zal op 23 december 2012 de Mayakalender terugkeren naar het jaar 0. Diverse andere volkeren[bron?] hebben in de geschiedenis 2012 berekend als een jaar van ommekeer. Men hecht vaak een sterk geloof aan deze voorspellingen in new age kringen.

Men kon echter toendertijd niet weten dat men in 1537 de jaartelling dusdanig op een dwaalspoor zou brengen dat de gehele mensheid gemanipuleerd zou worden, echter werd niet meer nagedacht dat meegekeken zou worden in de hoogste zin en woords van het hiernamaals.

Dit was hetgeen beschreven word in de maya kalender maar vergeten word dat in het jaar 1537 de tellingen zijn veranderd en de mens op een dwaalspoor is gebracht.

Op het juiste moment schijnt de Zonnestraal exact door de "sleutel" dit word ookwel Orion key genoemd.

Overduidelijk is als wel dat hoe men ook wend of keert de maya voorspelling vrijwel volledig uit zal komen. De tellingen zijn gebaseerd en opgebouwd vanuit mitose en atoomvorming welke gekoppeld konden worden aan de eerste celdeling ook wel shift nummer 2008 8 8002 genoemd ofwel Lenmiscate888

Deze “Orion sleutel” is ruim op tijd gevonden in de gebouwen die gebouwd waren als aanbiddingsgebouwen voor ALLE Goden en ALLE bewoners van deze aarde.

Bijbel en Koran

Tegen het “einde der tijden” staat in zowel de Bijbel als de Koran de bewoordingen dat hemel op aarde gecreëerd zal gaan worden en een einde zal komen aan jaren onrecht en jaren oorlog, een Dynastie van duizenden jaren lange vrede zal terugkeren hier op aarde omdat het bewustzijn van deze mensheid dusdanig hoog zal worden opgetild dat ze bewust is geworden van de creatie waarin dromen geboorte zijn tot creatie.

Nelson Mandela had het spelletje door omtrent achterhouden van informatie en begon samen met vele anderen een tegenoffensief om ruim 8.500 musicals en geheime boodschappen te plaatsen met de kracht van het gesproken en gezongen woord.

Einstein

Ook Eistein voorspelde al een Pole Shift maar goot dit in een wetenschappelijke richting en kon visioenen zien waarin overduidelijk een shift plaats zou vinden.

Ook kon hij erg duidelijk zien wat het groeiproces inhield en op welke wijze de aarde en andere planeten zijn ontstaan.

Echter werd ook Einstein vele malen tegengewerkt door religieuze leiders welke hem ook vaak gek hebben willen verklaren maar niet gelukt is.

Big Eagle

De waarschuwing van Big Eagle aan het adres in Washington werd niet aanvaard, nu bijna 100 jaar later zal de wereld zijn woorden letterlijk en figuurlijk mogen gaan aanvaarden, een wijs man zei ooit.....

1912…

Brief aangekomen in Washington D.C, Big Eagle de opperhoofd van de Indianenstammen in geheel Amerika roept de overheid op tot grootscheepse verandering en aanpassen om in perfecte harmonie met respect voor de natuur te gaan leven.

Zijn bewoordingen waren toen der tijd lachwekkend voor Amerikaanse begrippen maar nu bijna 100 jaar later zijn zijn bewoordingen aardig aan het uitkomen.Aan u het Amerikaanse volk en afgevaardigden; het is tijd om u aan te passen om in perfecte harmonie te gaan leven met de natuur, mocht u dit niet doen dan volgt over 100 jaar het einde der tijden voor vele mensen op deze aarde…

Nostradames..

Ook Nostradames wist de visioenen om te zetten maar wist zich geen raad met de wijze waarop hij zich moest uiten naar buiten toe.

Niemand zou hem geloven als hij over enorme brandende vogels sprak die in enorme hoge torens zou vliegen.

De " brandende vogels" bleken vliegtuigen te zijn, de torens wolkenkrabbers..)

Hij wist niet dat het om wolkenkrabbers ging waarin zich vliegtuigen zouden boren welke als brandende torens en grote vogels werden aangeduid.

Hij wist ook te beschrijven dat tijdens de tijdsperiode van “terugkeer” van Atlantis… de aarde zich op zou moeten maken voor het “ einde der tijden”. Hij kon echter niet zien wat het was maar kreeg slechts namen door zonder echt te mogen zien wat of welke richting het visioen gericht was, het bleek echter puur te gaan om de terugkeer van RUIMTEVEER Antlantis welke terug zou keren op aarde.

Ook Nostradames heeft het zwaar te verduren gehad omdat hij niet in woorden kon bevatten wat ruimteschepen waren maar beschreef dit eerder als het reizen in de tijd net zoals Einstein deed…

Christ en Judas.

Stel dat…

Met deze bevindingen zal ik voorzichtig moeten zijn vanwege het feit dat ik niemand tegen de scheenbenen wil trappen maar wil en moet dit dan toch aan het licht brengen.

Tegen de laatste dagen van Jezua was overduidelijk dat er een test nodig was de mensheid toen te testen vanwege het feit of zij klaar zou zijn voor creatie van hemel op aarde.

Echter werd de op het zicht de meest ontrouwbare Dissipel Judas gevraagd Jesus te “ verraden” om zo te kijken welke dissipelen er wel betrouwbaar waren en op zouden komen zonder bang te zijn voor de dood.

Jezua Di Christi had hen echter al tijden lang voorbereid op hetgeen komen zou maar wilde een test uitvoeren om zo te checken om ze er klaar voor waren, echter toen de kruisiging plaatsvond stond slechts een vrouw langs de kant te schreeuwen, Maria.

Jezua had Judas gevraagd hem te verraden zodat gecheckt kon worden welke dissipelen hem trouw zouden blijven tot in de dood, echter slechts een was hem trouw en dat bleek Judas te zijn, hem was beloofd om in het hiernamaals de grootste levensvorm te worden en gegarandeerd te zijn om een plek in te nemen in the circle of life..

Hoe meer liefde men schenkt en ontvangt in dit leven hoe groter de “lichtbol” in het hiernamaals is, dus men kan bevatten dat hoe groter de energie is in dit leven hoe groter de orb kan zijn…Het voortbestaan van mensen is namelijk in de vorm van licht geluid en trillingen ( orbs is copy van uw DNA geprojecteerd in het hiernamaals), zo ook de lion King die duidelijk aangeeft dat men zal voortleven in wind water vuur lucht en aarde de volgende dimmensie, echter de Ziel van Judas was al voorgeprogrameerd om als ster in het hiernamaals de grootste te mogen zijn in ons Zon en Maanstelsel,

De JUDAS ster…………

Orbs

Overduidelijk word nu bewijs aangeleverd dat men voort zal leven in licht geluid en trillingen, een Orb die niet meer weg te denken is uit vele Digitale foto,s is dan ook het regelrechte bewijs dat de dood niet het einde is maar slechts het begin van nieuw leven, echter de keus bepalend bij welke energievorm we willen behoren bepaald de weg naar Hemel of Hel, het goed en of kwaad zal aan elk mens de keus geschonken worden zelf te bepalen in welke energievorm zij wil voort leven.

Ook in het licht vind men diverse verschillende levensvormen, licht entiteiten, Orbs ( = copy DNA voor het hiernamaals) en lichtwezens worden overduidelijk op de digitale foto,s weergegeven.