Reflectie ofwel weerspiegeling ( LION KING kijk in de spiegel...)

Wel eens over nagedacht dat reflectie een puur natuurlijk begrip is maar ook een overduidelijk bewezen feit is.

Zonder er goed bij stil te staan merken we steeds vaker op dat alles uit reflectie bestaat.

Nog nooit is het anders geweest in de evolutie dat als er iets nieuw ontwikkeld er altijd een tegenpool gecreerd word door moeder natuur.

Hebben we daar wel eens goed bij stilgestaan, NEE... Zon Maan, Wind Water Vuur lucht dik Dun zwart wit, groot klein ver weg dicht bij etc etc..

Als we de aarde in deze context gaan zien en ook beter willen gaan bekijken merken we op dat erg veel weerplaatst kan worden om vanuit reflectie te bekijken.

Ook dieren maken gretig gebruik van deze reflectie methoden welke als overleving dienen voor alle levensvormen in de evolutie.

We staan er niet genoeg bij stil dat reflectie of ook wel spiegeling genoemd een onderdeel uitmaakt in ons regelrecht dagelijks gedrag, we roepen nee maar bedoelen ja, we kijken rechts maar vergeten links mee te pakken...

Kortom we worden de hele dag door gemanipuleerd vanuit natuur want wees eerlijk en denk hier eens over na dat als je DENKT dat je pijn links zit het vaak aan de andere kant aanwezig is maar je lichaam direct de fucntie,s overpakt om de bewuste plek te ontlasten zodat deze beter tot rust kan komen.

Reflectie is een begrip wat niet weggedacht kan worden in de gehele kosmos alles bestaat uit minnen en plusjes en bij het nulpunt ookwel negering genoemd ontstaat een punt welke geen voedingsbron meer is voor leven.

Neem bijvoorbeeld de Zon en de Maan welke onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn met de aarde, we leven in directe drieeenheid met deze planeten.

De Zon staat met symbool licht, voor reinigen en van alles wat leeft terwijl de Maan juist voor symbool Groei staat, het maanlicht snachts is dan ook enorm belangrijk gewassen te laten groeien terwijl de Zon overdag juist weer filterd en reinigt.

Een erg mooi en duidelijk voorbeeld is dan ook het gegeven feit Eb en Vloed, de zon en de maan trekken en stuwen dan ook voortdurend de aarde in een kleine baan om hen heen.

Door dit te doen kan je zeggen dat onze planeet eigenlijk inademd en weer uitademt, juist door deze perfecte balans blijven we exact op een rotatiepunt `hangen` in de kosmos net als vele anderen planeten doen dit is nodig om niet met andere planeten in botsing te komen.

De gedachte kan omgezet worden als je als kind op een schommel zit en dit proces versneld je gaat op en neer, dit gevoel merk je diep binnen in je lichaam en geeft een klein beetje de energie uitstraling weer naar waar de aarde ook zo naar snakt.

Zonder goed na te denken word erg veel geplaatst in reflectie ofwel spiegelbeeld en zodra we als wetenschap beter gaan onderzoeken en vooral met nieuw open vizier gaan ontdekken dat spiegelbeeld in vele opzichten direct met elkaar verbonden is dan merk je op dat juist door het opnieuw bekijken van de woorden KIJK IN DE SPIEGEL VAN JE LEVEN een hele andere bedoeling mee word gecreerd door de makers van LION KING dan menig mens ooit had durven denken en dromen. ...

Spiegelbeeld ofwel projectie en reflectie mag gezien worden als een doorkijkje naar het volgende of vorige leven, alles bestaat uit spiegels enkel het begrip spiegel kan in andere licht en context geplaatst worden.

Zodra de wetenschap hier beter op induikt en voor vrijwel alle ziektes de contra opzoekt dan zal je merken dat geen enkele ziekte voor de mensheid meer dodelijk HOEFT te zijn.

Kijk ook in de spiegel van je leven dan ontdek je dat er wel degelijk word meegekeken vanuit de sterren door onze voorvaderen want ook sterren zijn net dan jij en ik levensvormen welke ook als witte OF Zwarte ster door het leven zullen mogen gaan.

Een nieuw begin van een nieuw tijdperk MITS men open WIl staan voor een nieuw begrip wat eigenlijk al zo oud is dan de weg van evolutie.

Wind en water staan regelrecht met elkaar in verbinding en kan gezien worden als De leidraad voor alles wat wil overleven.

Ook mensen bestaan uit reflectie en zonder dit te weten loopt dus eigenlijk je `dubbelganger` rond op aarde welke veelal direct met jou in verbinding staat door kwantum telepathie.

Mijn ontmoeting met Robert James Arnot in Zuid Afrika is hier dan ook regelrecht bewijs voor geweest.

De ontmoeting tussen de Zon en de Maan welke al eeuwen was aangekondigd was en is een feit welke niet meer weggedrukt kan worden, het is een bewezen feit...

Een bewustzijnskind van de Zon Zowel de Maan waren gestuurd aan u om vele antwoorden te mogen helpen zoeken, dit was de enige intentie vanuit het hoogst Goddelijke de mensheid mee te helpen een stukje hoger op te komen in het bewustworden van het proces wat wij leven zowel dood benoemen.

Spiegelen en manipuleren is dus een onlosmakelijk verbonden eenheid welke niet meer weggedacht kan worden uit de cirlce of life maar bij het niet goed onderkennen van deze magische krachten kan dit zeker tot de dood leiden om je in te laten zien en de les te hebben mogen leren dat moeder aarde alles vanuit reflectie weergeeft.

Re en Ro

Circle Of Life

Ge di christi re