Uitleg Cirlce of Life:

Lion King

Lion King een van werelds meest succesvolle musicals heeft een overduidelijke boodschap achter mogen laten en ons als mens een stukje op helpen mogen tillen naar het bewustzijn van de vijfde dimensie.

Zij leven voort in wind en water.. gaf duidelijk aan dat er een openheid van zaken word gedaan omtrent de levensvormen van het hiernamaals, we leven in dertien dimensies waarvan ook wij allen deel van uitmaken, Bacteriën die exact dezelfde leefpatronen weergeven dan wij als mens doen, dieren die hetzelfde gedragspatroon vertonen zoals wij als mens.

Nelson Mandela en Bischop Tutu hebben de basis gelegd deze bevolking van planeet aarde op te tillen naar het vijfde bewustzijnsniveau.

IK heb me als kind al afgevraagd waarom dit en hoe dat en ben gaan zoeken lang gaan zoeken en inderdaad zoals de woorden van Tutu en Nelson Mandela weergaven in de dvd,s voor reizen naar Zuid Afrika wie zoekt zal vinden wie zal vinden zal willen delen, zo ook de boodschap van dit wonderschone Zuid Afrika die begrepen is in vele landen zoals Haar spiegelbeeld Nederland klein in formaat maar groots in haar denkwijze.

Veelal waren het de oerstammen die de Westerse beschavingen bij moesten leren omdat de moderne wetenschap voor raadsels stond.

Als we inderdaad alles eens aan de "kant vegen" en opnieuw alles eens "onder de loep" nemen en vanuit een"andere hoek" kijken merken we iets op wat de normale wetenschap niet voor mogelijk kon houden, we leven inderdaad in groepsformaties en dimensies in verschillende levensvormen, bacteriën, dierenrijk, Mensen arm, flora en fauna en na ons in licht geluid en trillingen, Sterren en planeten...

Dhr Drs MASARU Emoto heeft zichtbaar weten te maken door de bacterie in water vast te stellen.

Zo ook wind en water vuur en lucht behoren tot de aardse vijf compartimenten die genoemd worden in ALLE religieuze gebonden geschriften.

Vergeten zijn de woorden in deze boeken waarin duidelijk word gesproken van ineens enorme toename van natuurrampen tijdens ompolingsprocessen en zo ook de Maya cultuur en vele anderen ook Indianen en andere Stammen wereldwijd.. dit wel degelijk aangaven, zij spraken over een zonne-eclips waarin de zonsverduistering van de 3e naar 4e zonspassage een begin punt was van een nieuwe telling maar angst in werd gezaaid doordat de "LEIDERS" de genoegdoening wilden hebben zogenaamde menselijke offers te doen aan alle Goden. ( Zoals Pantheon ).

Geen enkele God is gericht op het doelmatig willen doden van een levensvorm, dit is enkel de gedachtenkracht die door de mens zelf bepaald word een aangestuurd word door voeding te creëren in film radio en tv maar vooral dagelijkse levensbehoeften, een kind zal niet weten wat moorden is mits zij van kinds af aan al word aangeleerd in tekenfilms dat geweld normaal is en zij dit later ook in haar dagelijkse leven zal gaan toepassen.

Gaia, Neptunes en alle andere goden zijn veelal verwerkt in musicals tekenfilms maar vooral levensverhalen om zo de onsterfelijke kracht van het blijven herrinneren aan een persoon te blijven garanderen.

De zon en de Maan bestaan uit een Goddelijke cyclus welke onlosmakelijk verbonden is met moeder aarde ( Gaia genoemd in spirituele kringen ) in de vorm van de heilige drie eenheid, zij draaien aan elkaars energieveld vast en wat de een aantrekt stuwt de ander weer weg, dit energieveld wisselt door en door.

Zo ook wisselen de luchtlagen ofwel de lagen der atmosfeer om ons heen constant haar energieveld maar tijdens de ompolingsprocessen vele malen krachtiger omdat de basis van deze lagen het magnetisch middelpunt word omgelegd naar nieuwe locaties.

Dit kan vergeleken worden met bv een fiets die keihard tegen een stoeprand op rijd en een duidelijk slag in zijn wiel heeft gekregen.

Deze zeer frontale botsingen zoals we die noemen zorgen voor zeer grote problemen zoals extreme neerslag in vorm van sneeuw regen maar vooral ook grote hoeveelheden hagel.

Door wisseling van deze lagen ontstaan enorme wisselingen in temperaturen waardoor erg zeer grote ijsklompen naar beneden zullen storten.

Ook zullen door frontale botsingen in deze lagen enorme hoeveelheden neerslag terecht komen op zeer kleine uitgestrekte gebieden dit komt doordat de wolk-formaties uit verschillende lagen frontaal op elkaar klappen en zo hun magnetisch energieveld direct willen ontladen waardoor zeer zeer zwaar onweer zal ontstaan maar vooral ook enorme hoeveelheden neerslag ineens op een kleine plaats op aarde terecht zal komen.

Met name Indigo kinderen kunnen deze plaatsen vaak aanwijzen..

Het is eigenlijk het meest logische natuurproces wat ook maar bedacht kon worden zoals ook de Maya aangaf in haar tekeningen. Zij geeft aan dat groeiprocessen plaatsvinden in etappes zoals vierde en vijfde zonspassage.., doordat een ompoling in een vijfde deel plaatsvindt kan een groot gedeelte van de levensvormen blijven overleven en zich ook verplaatsen richting de nieuwe coördinaties want wees eerlijk als de Amazone altijd maar eeuwig op die plaats zou blijven groeien we een overduidelijk scheve aarde zouden gaan krijgen, en juist daarom is dit proces nodig om de groei der aarde te kunnen waarborgen en niet een einde der tijden in te luiden.

Onderdeel uitmaken van de circel of life..

Ook Bush is gezwicht voor de universele kracht van Zuid Afrika.

De mens zal ondergeschikt worden aan het gedragspatroon waarvan wij allen deel van uit hebben mogen maken want ook wij als mens hebben al erg veel verplaatst naar nieuwe coördinaties van deze nieuwe zonspassage om straks volledig als wedergeboorte naar buiten te mogen treden, want wees eerlijk hoeveel zaden komen er straks uit bij het smelten van de ijskappen als deze gebieden opnieuw hun zaden zullen laten ontspringen...

Ik vind het persoonlijk dan ook niet erg dat BEBOUWING IN STEDEN als New York zullen verdwijnen omdat ik deze zogenaamde architectuur een regelechte oorlogsverklaring vind aan onze natuur wereldwijd en deze getto,s geen enkel respect tonen voor natuurschoon en vooral hun levensvormen.

Wat ik wel ten zeerste erg vind is dat de mensen dom word gehouden en op plaatsen vast zitten geroest denken en niet wetend hoe mooi straks een nieuwe aarde gecreerd kan worden samenlevend in perfecte samenhang met moeder natuur en de kosmos.

Als we dan nader de Cirlce of Life onder de loep nemen zoals de Lion King doet in haar musicals dan herkennen we waarom ompolingsprocessen MOETEN plaatsvinden want wees eerlijk we weten sinds eeuwen pas dat onze aarde rond is maar deze kennis is pas eeuwen geleden VASTGELEGD doordat we dit zelf konden ervaren omdat de wereld-ontdekkingsreizigers dit voor ons onderzocht hadden, maar wees eens eerlijk hoe gek werden deze verklaard toen ze aangaven slurfachtige wezens ontdekt te hebben en enorme kuddes wilde koeien en gekke paarden met zwart witte strepen... ( wit zwarte strepen ) en vreemde wezens met lange slurven waar ze water mee konden spuiten...

Hoe gek kon een mens verklaard worden door de dingen die ze toch daadwerkelijk zagen uit te kunnen leggen zonder dit te kunnen bewijzen maar door de tijd heen pas het besef en bewustzijn gecreëerd kon worden.

Zo ook de tijd nu, de tijd is sneller gegaan lijkt het, maar helaas kan ik dit niet beamen omdat ik weet dat we het als menselijk ras gewoon zelf gemakkelijker hebben gemaakt door dingen na te bootsen die in de natuur allang bestonden. ( zie bron John Downer BBC super science )

we creëerden dingen die allang in de natuur aanwezig waren en wil alleen maar aangeven dat wij als mens deze genen over mochten en konden nemen door vlees te eten, hierdoor werden ook de dierlijke geven in ons bewustzijn aangezet en kon het proces van groeiend bewustzijn en leerproces voor de mensheid beginnen.

We leerden jagen, we leerden onszelf te verdedigen, we leerden te zwemmen, te duiken, middelen te ontwikkelen zoals dieren ook deden om ons te verplaatsen etc.

Kortom wij als mens zijn onderdeel van een schitterend stukje natuur en wetenschap, want wees heel eerlijk, als je eerlijk en oprecht wilt kijken naar moeder natuur dan is de grootste wetenschap dat ook JIJ als mens zijnde dat deel uit mag maken voor het proces wat ons als mens zo nietig maakt en het besef geeft dat hoe jammer het ook klinkt voor gessettelde wetenschappers een einde zal komen aan een tijd van bedrog en machtstoekenningen omdat niet alleen ik zeker weet maar velen anderen met mij onderdeel uit te mogen maken van het proces wat nu komen gaat een nieuw rotatiepunt van een zonspassage.

Een ding hebben zij ten zeerste onderschat als gezamenlijke wetenschap, de " oorlogsverklaring" vanuit de Pantheon Goden word vanuit hele andere totaal onverwachte hoek uitgevochten.

Ik mag u informatie doorgeven vanuit de hoogste doorgeefluiken in ons lichtstelsel en heet u daarom ook vanuit de allerhoogste dimmensies welkom op uw schitterende planeet aarde.

Wees zuinig en besef vooral hoe kwetsbaar uw levenscyclus is hier op aarde.

En na alle einde komt een nieuw begin......

Ofwel uw wedergeboorte der aarde is aanstaande..

Vriendelijke groet verblijf ik met de lach der zon,

Ge di Christi RE

Veenendaal Maart 29 2008